Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către SC MAROZA NATURAL SRL, o societate romana, cu sediul social in B-dul Burebista, Nr. 4, Bl. D13, Sc. 2, Et. 7, Ap. 60, Sector 3, București, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr J40/9697/2017 , cod unic de înregistrare RO37792287 (denumită în continuare „Maroza Natural”).

Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR”). Datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.

Această politică de confidențialitate se referă la datele cu caracter personal ale clienților, furnizorilor, partenerilor noștri de afaceri, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali colaboratori și colaboratori și se aplică datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www.esentaplant.ro, precum și tuturor celorlaltor date cu caracter personal pe care le colectăm, daca este cazul, prin e-mail, formular de contact, sau prin intermediul altor variante off-line. Această politică de confidențialitate descrie:

 • categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și procesăm;
 • copurile pentru care colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal;
 • motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
 • durata procesării acestor date;
 • drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și modul în care le puteți exercita;
 • cui îi putem dezvălui datele cu caracter personal.

I. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPUL ȘI TEMEIUL PROCESARII

În contextul interacțiunii dvs. cu Maroza Natural, dvs. ca persoană fizică, puteți face obiectul activităților de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Va informam că folosim datele dvs. cu caracter personal în următoarele cazuri:

1. Dacă sunteți client sau potențial client al Maroza Natural

1.1. Scopurile prelucrarii sunt:

1.1.1. Furnizarea produselor solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele solicitate. De exemplu, în livrarea de produse către dvs., este posibil să ne bazăm pe datele dvs. cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. Totodata, in vederea procesarii platilor efectuate in cazul achizitiei de produse online, prin intemediul web site-ului nostru, putem procesa datele cardului dvs. bancar.

Ne intemeiem în acest caz pe îndeplinirea contractului (in sens larg) ca temei al procesarii (inclusiv efectuarea livrarilor, procesarea platilor).

1.1.2. Comunicarea cu dvs.

Este posibil sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru si de produsele noastre precum si de procesarea datelor dvs. cu caracter personal prin intermediul web site-ului nostru www.esentaplant.ro.

In acest caz, utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. Scopul prelucarii în acest caz este analizarea cererilor dvs. si oferirea de raspunsuri la acestea.

1.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării produselor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

1.1.4. Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre produsele dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la contact@esentaplant.ro.

1.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:

a) In situatia in care achizitionati produse prin intermediul web site-ului nostru (indiferent daca aveti sau nu cont pe site) – datele pe care le prelucram sunt: numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite).

In cazul in care doriti sa platiti pentru produsele achizitionate de la Maroza Natural prin card de credit sau de debit, vi se va solicita sa furnizati informatii aflate pe aceste carti de credit respectiv de debit, exclusiv in vederea procesarii platii dumneavoastra, utilizand aceasta modalitate.

Datele cu caracter personal pe care le furnizati pentru efectuarea platii online sunt folosite de catre noi si de catre PayU exclusiv pentru procesarea platii pentru comenzile efectuate. Introducerea datelor bancare pentru plata cu cardul nu se face pe site-ul nostru, ci direct pe site-ul procesatorului de plati PayU. Maroza Natural nu stocheaza sau utilizeaza aceste date.

Toate raporturile nascute dintre Maroza Natural si fiecare client prin intermediul website-ului pentru sau dupa transmiterea unei comenzi se vor realiza conform Termenilor si Conditiilor site-ului si a acestei Politici de Confidentialitate.

b) Daca nu aveti un cont pe website-ul nostru – pentru a deschide un cont pe website-ul www.esentaplant.ro este necesar sa ne furnizati doar adresa dumneavoastra de e-mail. In situatia in care doriti sa efectuati o comanda utilizand acest cont, vom procesa numele si prenumele dvs., telefonul si adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite).

Crearea unui cont pe website nu este conditionata de transmiterea unei comenzi. Totusi, crearea unui cont, poate facilita comanda produselor avand in vedere ca o data introduse datele dvs. la momentul crearii contului nu vor mai trebui reinserate cu ocazia fiecarei comenzi in parte.

Astfel, prin crearea unui cont, puteti salva produsele dorite intr-o lista, sa vizualitati comenzile anterioare transmise prin intermediul site-ului, sa aveti completate automat datele dvs. cand plasati o comanda, sa aveti acces direct la mesaje.

Totodata, in vederea accesarii contului dvs. va trebui sa va stabiliti si o parola. Va rugam sa va asigurati ca mentineti secretul parolei precum a oricaror altor informatii legate de contul dvs.

Datele dumnevoastra vor fi stocate in vederea inregistrarii si operarii contului deschis pe site-ul nostru, cu scopul de a va oferi posibilitatea de a va administra in mod eficient comenzile.

În situaţia în care decideti sa stergeti contul de utilizator, prin apăsarea butonul „Stergere cont” din secțiunea „Informațiile contului meu”, acest lucru nu va atrage dezabonarea de la newletter, operatiune care va trebui realizata separat. Daca solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

2. Dacă sunteți reprezentant, angajat, colaborator sau persoană de contact a unui client sau potențial client (persoana juridica) al Maroza Natural

2.1. Scopurile prelucrarii sunt:

2.1.1. Furnizarea de produse solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a pregăti și a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea produselor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și de gestionarea relației cu clienții noștri.

2.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe și interesul legitim în furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

2.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si produselor in baza unei obligatii legale, daca este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

2.1.4. Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile si produsele noastre dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la contact@esentaplant.ro.

2.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:

numele, prenumele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre Maroza Natural de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către client.

3. Dacă sunteți partener de afaceri sau furnizor Maroza Natural

3.1. Scopurile prelucrarii sunt:

3.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu dvs.

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu dvs. Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.

3.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii.

3.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării produselor bazate pe indeplinirea unei obligatii legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

3.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:

numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, telefonul precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

4. Dacă sunteți reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri Maroza Natural

4.1. Scopurile prelucrarii sunt:

4.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

4.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

4.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si al produselor noastre avand ca temei indeplinirea unei obligatii legale. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

4.2. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt:

numele, prenumele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre Maroza Natural, de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către partenerul de afaceri.

5. Dacă aplicați pentru un job:

Folosim datele cu caracter personal conținute în CV-urile pe care le primim de la dvs. pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul Maroza Natural. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul încheierii și executării unui contract.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, detalii despre educație și formare, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care le puteți furniza direct.

6. Dacă sunteți vizitator al site-ului nostru web:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. când vizitați site-ul nostru de internet www.esentaplant.ro (inclusiv daca detineti si oricare dintre calitatile mentionate anterior), pentru a procesa și a răspunde întrebărilor dvs. transmise prin intermediul website-ului nostru și, daca este cazul, pentru a trimite newsletter-urile la care v-ați abonat în timp ce vizitați site-ul nostru.

Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informațiile solicitate în legătură cu activitatea, serviciile și produsele noastre. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs. si adresa de e-mail.

De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm în această activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia.

Utilizăm Google Analytics pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului indiferent daca si-au creat un cont sau nu.

Totodata, utilizăm tehnologia cookie pe site-ul nostru, ceea ce ne permite să ușurăm experiența dvs. de navigare, în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea site-ului nostru web. Aceste informații permit companiei Maroza Natural să înțeleagă mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl utilizează. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului (de ex. datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel) precum si ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet

II. PUNEREA LA DISPOZIȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dvs., Maroza Natural vă solicită să furnizați categoriile de date cu caracter personal pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, să vă oferim servicii și produse).

Dacă furnizați Maroza Natural datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați înainte de această dezvăluire modalitatea în care Maroza Natural intenționează să proceseze datele cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

III. DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Deși, de regulă, nu vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți, putem:

 • dacă este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanță, numai prin aplicații securizate, unor terțe părți, cum ar fi partenerii comerciali ai Maroza Natural, care acționează în calitate de procesatori de date pentru și în numele Maroza Natural (de exemplu, furnizori de servicii IT, asistenta legala și fiananciara, furnizori sau prestatori de servicii care oferă asistență la expediere), cu care Maroza Natural a încheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementările UE și de reglementările naționale. Vom transfera datele unor terțe părți exclusiv în măsura necesară pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate și prelucrate.
 • dezvălui datele pentru a ne conforma legii sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanțe sau a unei alte autorități legale, cum ar fi un mandat sau o citație. Maroza Natural ar putea, de asemenea, să împărtășească informațiile cu bună-credință în cazul în care considerăm că este necesar să prevenim sau să gestionăm fraude sau să protejăm Maroza Natural.
 • dacă este necesar, să dezvăluie date cu caracter personal relevante autorităților competente, în contextul furnizării produselor pe care le-ați solicitat de la noi.

IV. DURATA PROCESĂRII

Intenționăm să păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului încheiat cu dvs., precum și după aceea, în conformitate cu politicile noastre interne și cu obligațiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui acord, astfel de date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate sau a oricărei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de păstrare a înregistrărilor sau autoritățile publice.

Imediat după încheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie să fie:

 • șterse sau distruse în siguranță; sau
 • transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind păstrarea înregistrărilor).

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi șterse imediat dacă vă dezabonați de la serviciul nostru de newsletter.

V. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

 • dreptul de accesare – vă permite să obțineți confirmarea că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;
 • dreptul de rectificare – vă permite rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care acestea sunt inexacte;
 • dreptul de ștergere – vă permite să obțineți ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate, sau v-ati retras consimtamantul atunci cand prelucrarea avea ca temei consimtamantul dvs. sau datele au fost prelucrate ilegal);
 • dreptul de restricționare – vă permite să obțineți restricționarea procesării datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);
 • dreptul de a vă opune – vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. cu caracter personal în condițiile și limitele stabilite de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiți datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit în mod automat sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucuroși să asigurăm exercitarea acestor drepturi.

Puteți să vă exercitați în mod liber și în orice moment drepturile dvs. menționate mai sus și să aflați mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, în calitate de operator, o solicitare scrisă la SC MAROZA NATURAL SRL, la adresa: B-dul Burebista, Nr. 4, Bl. D13, Sc. 2, Et. 7, Ap. 60, Sector 3, Bucuresti, sau prin e-mail la adresa contact@esentaplant.ro.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Vă încurajăm să ne contactați imediat dacă considerați că datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fără consimțământ. Ne angajăm să tratăm întotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atenție și să adresăm întrebările pe care le aveți în cel mai scurt timp posibil.

VI. SECURITATE

Ca parte a administrării site-ului nostru, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prezentate prin prelucrare, în special din cauza utilizării incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii, achiziționarea sau accesul, manipularea intenționată sau accidentală, accesul terților, ștergerea și modificarea.

Veți fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-un interval rezonabil de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un funcționar competent determină că notificarea ar împiedica o investigație penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucțiunilor funcționarului competent. Vom răspunde cu promptitudine la solicitările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

VII. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate către Maroza Natural pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VIII. MODIFICĂRI

Această politică de confidențialitate intră în vigoare începând cu 31.07.2018. Această politică de confidențialitate poate fi actualizată.

Când vom face acest lucru, vom posta aceste modificări pe site-ul nostru, astfel încât să aveți întotdeauna acces la detalii despre informațiile pe care le colectăm, cum și în ce circumstanțe le utilizăm și dacă este cazul, le dezvăluim. Orice astfel de modificare, materială sau de altă natură, va intra în vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Dacă, în orice moment, decidem să folosim datele cu caracter personal într-o manieră diferită de cea declarată în momentul colectării lor, vă vom notifica prin e-mail. Veți avea posibilitatea de a alege dacă putem sau nu să vă folosim datele în acest mod diferit. În caz contrar, dacă este posibil, vom utiliza datele în conformitate cu Politica de confidențialitate conform căreia datele au fost colectate.

IX. ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru conține linkuri către alte site-uri web. Această politică de confidențialitate se aplică numai în cazul acestui site, astfel încât, atunci când vă conectați la alte site-uri web, trebuie să citiți propriile politici de confidențialitate.

X. INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la modul în care procesăm informațiile dvs. cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dvs. în conformitate cu această politică, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare scrisă, folosind următoarele date de contact: contact@esentaplant.ro.

Ne vom asigura că sunt luate măsurile adecvate pentru a răspunde solicitării dvs. fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informațiile vor fi furnizate pe cale electronică, dacă este posibil, cu excepția cazului în care solicitați în mod expres transmiterea în scris.

Close
esentaplant.ro © Copyright 2023. All rights reserved.